top of page
Persoonlijke ontwikkeling

 

 
Coaching

Je kunt terecht voor een persoonlijk gesprek over issues waar je op dit moment mee worstelt. 

 

Voorbeelden van onderwerpen waar mensen eerder mee kwamen:

  • Hoor ik nog thuis in mijn functie? In mijn organisatie?

  • In mijn nieuwe leidinggevende rol ben ik onzeker, en ik heb een plek nodig waar ik dat in vertrouwen kan bespreken.

  • Ik moet mijn divisie grondig reorganiseren. Daarbij moet de helft van het personeel weg. Hoe ga ik menselijk om met die zakelijke correcte beslissing?

  • Ik ben erg ongelukkig geworden aan de top, maar ik blijf steeds harder werken.

  • Ik ben beter dan de topdirectie van mij denkt, maar ik durf dat niet te tonen. Hoe kan ik ontspannen uitkomen voor mijn kwaliteiten?

  • Ik ben vanuit mijn expertise directeur geworden. Maar mensen leiden, dat doet beroep op de gevoelskant. Hoe ontwikkel ik die?

  • Ik ben een goed algemeen directeur die empathisch kan luisteren naar mijn leidinggevenden. Maar ik heb zelf ook iemand nodig bij wie ik terecht kan voor mijn zelfzorg en met mijn eigen worstelingen. 

  • Ik heb net de diagnose van een chronische ziekte gekregen. Ik weet niet hoe mijn leven aan de top nu verder moet. 
     

Zelden zijn er meer dan 4 tot 5 gesprekken nodig om helderheid te brengen en in jezelf de kracht te vinden om de volgende stappen te zetten. Belangrijk is dat je niet 'gestuurd wordt' maar zelf aan de oorsprong van je vraag staat.

Groeitraject
Ontdek je Eigen Frequentie

 

Sinds 2009 organiseer ik jaarlijks een eigen leergang: 'Ontdek Je Eigen Frequentie', een ervaringsgericht persoonlijk ontwikkelings-programma.

Je leert contact te maken met jouw oorspronkelijkheid zodat die weer het spontane startpunt wordt van de beweging die je maakt naar anderen.

Wij geven je hulpmiddelen om dichter bij jezelf te komen. Zodat je vaker vanuit jouw eigenheid, jouw eigen frequentie kan handelen. 

Dit groeitraject richt zich op iedereen die leiding neemt en met mensen werkt. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek. Het programma start elk jaar in het najaar, en er is plaats voor 10 deelnemers.

 

Ga naar de eigen website van Ontdek je Eigen Frequentie

 

 

Image.png
bottom of page