top of page

Organisatie-ontwikkeling

 

“Hoe kunnen we groeien zonder een extra laag hiërarchie?”

 

"Wij willen sneller beslissen, eenvoudiger vergaderen, beter afstemmen tussen afdelingen, mensen meer laten meebeslissen enz. Kortom: Hoe kunnen we onze energie beter mobiliseren? Hoe pakken we dat aan?"

 

"Hoe kunnen we ons eenvoudiger organiseren in een steeds complexere wereld?"

Wat wij voor u doen
 

In een steeds complexere en snellere wereld wordt eenvoudiger organiseren een vak apart. Wil u uw organisatie graag daarop aanpassen? Dan wil u waarschijnlijk minder hiërarchie, meer snelheid, meer engagement en minder burnouts.

Door middel van een korte Organisatiebarometer nemen wij een foto van waar uw organisatie nu sterk staat en waar potentieel voor verdere ontwikkeling is. Op basis hiervan bepalen we samen met u prioriteiten. In het ene geval gaat het bijvoorbeeld om snelheid van innovatie, bij de ander om in het verleden gegroeide silo's af te breken, en bij nog een andere organisatie om kosten te verlagen zonder in een negatieve mindset te belanden.

Meteen na deze prioriteiten introduceren wij enkele nieuwe vormen van vergaderen, beslissingen nemen en afstemmen. Deze kleine en eenvoudige bouwstenen voor verandering hebben we afgeleid van bedrijven die radicaal nieuwe samenwerkingswijzen ontwikkelden. Die bouwstenen vormen het substraat waarop de inhoudelijke prioriteiten aangepakt worden.

We zetten een organisatie-ontwikkelingscirkel op die elk kwartaal de voortgang van uw actiegebieden opvolgt. Daarmee houden we het vliegwiel van de enthousiaste start gaande doorheen het hele proces. Dit maatwerk doe ik samen met collega's onder een nieuwe naam: Level8 Organisation

 

 

Lees over hoe ik dit samen met collega's concreet aanpak op de site:

 

www.level8organisation.com

 

 

bottom of page